“Ik wil de Alex Ferguson van Club Brugge worden”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

25 maart 2017 00:01 - In het voetbalwereldje zelf twijfelt niemand er nog aan dat Michel Preud’homme het na dit seizoen voor bekeken houdt als trainer van Club Brugge. Achter de schermen wordt er dan ook al nagedacht over mogelijke opvolgers. Eén van de logische kandidaten is assistent-coach Philippe Clement.

Clement werd onlangs voor de tweede keer genoemd als hoofdtrainer van KV Kortrijk, maar de Fille steekt het niet onder stoelen of banken dat hij graag bij de club van zijn hart een stap voorwaarts zou zetten. “Club Brugge is mijn tweede familie. Ik heb heel veel over voor Club en ik kan dat er probleemloos voor opbrengen, omdat ik thuis hoor op Club. Omdat ik wil dat het goed gaat met Club. In mijn droomscenario word ik de Ferguson van Club.”

Toch beseft Clement dat een eventuele breuk met Blauw-Zwart nooit uitgesloten kan worden. “Ik wil het liever niet, maar ik hou er rekening mee dat er een dag komt dat ik Club moet verlaten. Als mijn ambities niet langer stroken met die van Club, scheidden onze wegen misschien. Dat zal echter niet betekenen dat mijn liefde voor Club minder groot zal zijn. Want uiteindelijk keer je toch altijd terug naar je familie… “, besluit Clement op de site van 125 jaar Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.