“In België werd Club Brugge nog nooit zo weggespeeld als in de Luminus Arena”

Michel Preud'homme schreeuwt

08 maart 2017 07:27 - Club Brugge kende afgelopen zaterdag een moeilijke avond op de kletsnatte grasmat van KRC Genk en verloor met 2-1. En dan lieten de troepen van Albert Stuivenberg nog de kans liggen om een ruime overwinning te boeken tegen de landskampioen. Althans, die mening is Wim De Coninck toegedaan.

“Michel Preud’homme moet naar mijn gevoel iets te veel hetzelfde liedje zingen”, opent de analist in Sport/Voetbalmagazine. “Het eerste halfuur in Genk was Club nergens: geen mentaliteit, geen duelkracht. Het gebeurde dit jaar al zoveel op verplaatsing. Voor mij kwam dat toch wat onverwacht. Ik vond hen de laatste weken beter voetballen, ook uit, bij Westerlo en in Lokeren.”

Van dat goeie voetbal was afgelopen weekend echter niet veel te bespeuren. “Er was een goeie Ludovic Butelle nodig of het kon inderdaad 5 à 6-0 worden. In België werd Club Brugge nog nooit zo weggespeeld als in de Luminus Arena. Er is in groepsgesprekken al veel naar een verklaring gezocht, er zijn speeches geweest, er zijn beelden getoond, maar het blijft terugkeren op verplaatsing. Dat is toch zorgwekkend met het oog op de Play-Offs”, besluit De Coninck.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.