Italianen zetten Club Brugge serieuze transferhak: “Alles was geregeld”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

12 maart 2017 00:05 - Club Brugge ging tijdens de winter nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe flankaanvaller. Daarvoor bewandelde het meerdere concrete transferpistes, maar uiteindelijk werd het Dorin Rotariu van Dinamo Boekarest. 

Blauw-Zwart bleef heel lang aandringen voor Tal Ben Haim, maar Maccabi Tel Aviv weigerde om mee te werken aan de overgang van de 27-jarige linksbuiten. Toen de transfer van de Israëliër in extremis afsprong, richtte Club zijn pijlen op Andrei Ivan.

De 20-jarige winger moest evenwel vrede nemen met een verlengd verblijf bij Universitatea Craiova. “Alles was geregeld, we hadden een akkoord met Club Brugge over een transferbedrag van 3 miljoen euro en een percentage op de mogelijk doorverkoopsom”, vertelde voorzitter Marcel Popescu onlangs aan Gazeta de Sud. “Maar uiteindelijk kon ik het niet maken tegenover onze supporters om hem te laten gaan.”

Volgens Fanatik zou Universitatea Craiova echter een akkoord hebben met Torino. De Italiaanse club legt volgende zomer naar verluidt 4,5 miljoen euro neer voor Andrei Ivan. En zo belandde Dorin Rotariu – een ander Roemeens talent – uiteindelijk in Jan Breydel. “Ik ben wel blij dat Dinamo hiervan kon profiteren”, besluit de voorzitter van Universitatea Craiova.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.