Kondigt Brugs talent met deze opmerkelijke zet zomertransfer aan?

Ahmed Touba (Club Brugge beloften)

29 maart 2017 18:26 - Dat Club Brugge heel wat jong talent in de rangen heeft, werd nog maar eens duidelijk op de Viareggio Cup. Op het prestigieuze toernooi werden immers zowel titelverdediger Juventus als Napoli uitgeschakeld. De prestaties van heel wat spelers worden dan ook van dichtbij gevolgd door verscheidene clubs.

Ahmed Touba is één van de grote beloftes bij Blauw-Zwart. De 19-jarige linksachter stond eerder al in de belangstelling van de halve Serie A en topclubs als Borussia Dortmund, Valencia en Marseille. Bij Club behoorde hij al meermaals tot de wedstrijdselectie, maar kon hij nog geen officiële speelminuten verzamelen.

Woensdag veranderde Touba van management. Hij werkt zo niet langer samen met Dudu Dahan, de Israëlische spelersmakelaar van Lior Refaeov en huurling Dylan Seys. De jeugdinternational gaat nu in zee met SEG Football, die onder andere Rode Duivel Thomas Vermaelen in hun portefeuille hebben.

Touba gaf in januari al aan dat hij zichzelf klaar acht voor het grote werk. Dat hij niet langer onder de vleugels van Dudu Dahan wenste te vertoeven, is alleszins opmerkelijk. Mogelijk overweegt hij in de zomer een transfer waarbij SEG Football hem kan helpen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.