Laatste dagen om via Blue Army een matchworn spelersshirt op de kop te tikken

Laatste dagen om via Blue Army een matchworn spelersshirt op de kop te tikken

29 maart 2017 18:06 - Blaadje hier, blaadje daar… Voor de doorsnee Club-fan is een Jan Breydelse tifo bijna een vanzelfsprekendheid geworden. Geloof ons, dat is het niet! Want dat zo’n fenomenale sfeeracties centen kosten, spreekt voor zich. Om ook in de Play-Offs het beste van zichzelf te kunnen geven, veilt Blue Army authentieke spelershirts vanop het kampioenenbal.

“Wij kregen van Club Brugge 15 authentieke Champions League spelershirts. We hebben zowel blauwe, witte als gouden shirts. De opbrengst van de veiling zullen we integraal gebruiken om onze sfeeracties te bekostigen”, klinkt het op de officiële Facebookpagina van Blue Army.

De veiling loopt af op vrijdag 31/03/2017 om 21 uur. De hoogste bieder op dat moment wint en sleept het matchworn shirt in de wacht. Elk bod dat na 21 uur geplaatst wordt, telt niet meer mee. De geïnteresseerden kunnen hier een bod uitbrengen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.