Lestienne heeft het moeilijk, maar vindt steun bij Blondel: “Het allerbeste”

Lestienne heeft het moeilijk, maar vindt steun bij Jonathan Blondel Het allerbeste

26 maart 2017 14:30 - Het gaat niet goed met Maxime Lestienne. Onze gewezen flankspeler kreeg dit seizoen nog maar drie basisplaatsen bij Rubin Kazan en kampt ook naast het veld met problemen.

Eerder deze week deed namelijk het gerucht de ronde dat het bestuur van Rubin Kazan Lestienne naar de B-kern wil sturen. De 24-jarige flankspeler zou tussen de lijnen niet de juiste houding aan de dag leggen en kampt naar verluidt met alcoholproblemen.

Op Instagram zoekt de gewezen vleugelspits van Blauw-Zwart steun bij een oude bekende: Jonathan Blondel. “Hij die mij geaccepteerd heeft, hij die mijn kameraad werd, hij die mijn broer werd en hij die nu ook peter is van mijn zoontje. Ik wens jou het allerbeste, mijn broer”, klinkt het. Blondel moest in 2015 noodgedwongen zijn voetbalschoenen aan de haak hangen vanwege aanhoudende blessureproblemen.

Maxime Lestienne vindt steun bij Jonathan Blondel

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.