Lestienne voedt geruchten over terugkeer naar Jupiler Pro League

Maxime Lestienne (Club Brugge)

31 maart 2017 14:00 - Het gaat niet goed met Maxime Lestienne. Onze gewezen flankspeler kreeg dit seizoen nog maar 269 speelminuten bij Rubin Kazan en kampt ook naast het veld met problemen. De Russische club overweegt zelfs om hem naar de B-kern te sturen vanwege alcoholproblemen en een slechte houding tussen de lijnen.

Lestienne verloor op korte tijd zowel zijn moeder als vader en dat weegt op hem en zijn voetbalcarrière. Onlangs zocht en vond hij op Instagram nog steun bij oude bekende Jonathan Blondel. Rubin Kazan kent zijn situatie, maar lijkt zijn vleugelspits liever kwijt dan rijk.

Volgens Het Nieuwsblad kocht Lestienne onlangs een villa in Moorslede. Zijn vriendin, Kiara Vanlerberghe, is afkomstig van de West-Vlaamse gemeente. De speler zelf zou straks dus zomaar weer op de Belgische velden te bewonderen kunnen zijn. En dan heeft Club Brugge vanzelfsprekend een streepje voor. Bovendien zal Blauw-Zwart door het nakende vertrek van José Izquierdo sowieso nog op zoek gaan naar extra aanvallend geweld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.