Mag Bruggeling stiekem van Rode Duivels dromen door geringe concurrentie? “Ga er alles voor doen”

Dion Cools met overwinningsgezangen (Club Brugge - Westerlo)

16 maart 2017 09:27 - De Rode Duivels kampen al jaren met een ‘probleem’ op de rechtsachter. Heel wat spelers passeerden de revue, maar niemand kon echt overtuigen. Tot Thomas Meunier zijn duivels ontbond op het EK in Frankrijk… Maar voor het overige is er op de rechtsback enkel concurrentie van Gent-speler Thomas Foket.

Dion Cools is nog altijd maar 20 en heeft dus nog een hele voetbalcarrière in het verschiet. Onze vleugelverdediger met dubbele nationaliteit steekt zijn hoge ambities dan ook niet onder stoelen of banken. Zo zou hij graag ooit uitkomen voor de Rode Duivels.

“In Maleisië zou ik al international zijn denk ik, maar in België zal het misschien nog wel even duren”, vertelt Cools aan ClubTV. “Ik zou er geen tijd opplakken, maar ik ga er wel alles voor doen om dat te bereiken”, klinkt het vastberaden. Opvallend: onze rechtsback speelde de laatste maanden uitgerekend op de linksachter zijn beste matchen bij Club.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.