Mannaert stelt fans Club Brugge gerust: “Niet mogelijk en niet de bedoeling”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

02 maart 2017 10:25 - De laatste jaren gebeurde het steeds vaker dat voetbalploegen werden overgenomen door rijke investeerders uit het buitenland. Denk maar aan ploegen als Paris Saint-Germain en Manchester City. Bij Club Brugge zal het niet gauw zo’n vaart lopen.

De laatste tijd informeerden Chinese investeerders bij heel wat Belgische eersteklassers naar de voorwaarden voor een overname. Bij Club Brugge klopten de Chinezen evenwel nog niet aan.

Niet onlogisch, want Blauw-Zwart is ook niet van plan om de club te verkopen aan Chinese investeerders. “Neen, dat is niet mogelijk. Omdat zo’n overname niet is opgenomen in de aandeelhoudersovereenkomst van de NV Club Brugge”, zegt CEO Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

“Naast het feit dat het helemaal niet aan de orde is, is het ook in de toekomst niet de bedoeling om de club in buitenlandse handen te laten vallen”, besluit Mannaert.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.