Marc Coucke plaagt AA Gent met hilarische tweet

Marc Coucke (KV Oostende)

10 maart 2017 08:15 - Donderdagavond stond er een Belgisch onderonsje op het programma in de Europa League. KRC Genk verraste daarin vriend en vijand door met maar liefst 2-5 te gaan winnen in de Ghelamco Arena.

De laatste weken klonk de roep naar maandagavondvoetbal harder dan ooit tevoren. Vooral AA Gent trok meermaals aan de alarmbel, omdat de Buffalo’s vinden dat ze met het huidige competitieformat ‘gestraft’ worden in de Jupiler Pro League door het ver te schoppen op het Europese toneel.

Marc Coucke, de tweetgrage voorzitter van KV Oostende, zag er de humor wel van in. “Vermoedelijk zullen ze nu niet alleen maandagvoetbal willen invoeren maar ook donderdagvoetbal willen afschaffen”, klinkt het. En er waren nog heel wat meer grapjassen op Twitter. Een bloemlezing.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.