Mathew Ryan bedankt Club-fans: “Speciaal”

Mathew Ryan met Club-sjaal

05 maart 2017 12:59 - Club Brugge verloor zaterdagavond met 2-1 van KRC Genk. Voor Mathew Ryan, die als huurling van Valencia op uitleenbasis in de Luminus Arena vertoeft, werd het een blij weerzien met zijn ex-ploeg.

Ondanks de nederlaag toonden de Brugse fans zich van hun beste kant door respect te tonen voor hun gewezen publiekslieveling. Ryan heeft Club immers veel diensten bewezen en dat is de Blauw-Zwarte aanhang zeker nog niet vergeten.

“Het was een speciale wedstrijd. Ik wil graag de Club Brugge familie bedanken voor zijn gastvrijheid en ook de supporters van beide ploegen voor de steun!”, klinkt het bij Ryan op Instagram.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.