Mechele: “Mijn vriendin durfde op een bepaald moment niet meer buiten te komen”

Gedoz - Butelle - Van Rhijn - Mechele - Cools - Pina - Wesley - Claudemir - Refaelov - Denswil - Bolingoli (Club Brugge - Kopenhagen)

10 maart 2017 14:27 - Brandon Mechele beleefde in de eerste seizoenshelft weinig plezier bij Club Brugge. De 24-jarige centrale verdediger was gedaald in de pikorde van Michel Preud’homme, waardoor hij in de competitie geen enkele keer mocht opdraven. Bovendien mocht Mechele het ook nog eens gaan uitleggen bij zijn coach na een scherpe tweet van zijn vriendin.

“Op een gegeven moment ben je het zo ongelofelijk beu als degene van wie je het meest houdt keer na keer onjuist behandeld wordt…” Dat twitterde Caroline op 28 augustus nadat Mechele de selectie niet haalde tegen Standard.

“Het was geen kritiek of aanval op de trainer”, pareert Mechele in Sport/Voetbalmagazine. “Ze had het moeilijk met de situatie en ze heeft haar frustratie geuit. Ik had het bericht nagelezen en ik vond er niets ergs aan. Anders had ik het zeker tegengehouden.”

Het Brugse jeugdproduct schrok wel van de impact. “Mijn vriendin durfde op een bepaald moment niet meer buiten te komen. Ze zei ook: ‘Ik heb het nog moeilijker gemaakt voor jou.’ We zijn beiden afzonderlijk met Preud’homme gaan praten en het was snel opgelost. Voor alle zekerheid heb ik aan mijn vriendin gevraagd om geen tweets meer te versturen over mijn sportieve situatie bij mijn club.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.