Met deze haatdragende T-shirts willen Antwerp-fans die van Club in het harnas jagen

Club-fans fuck you

26 maart 2017 00:30 - Antwerp heeft er lang op moeten wachten, maar na 13 jaar keert The Great Old terug naar eerste klasse. In het verleden waren er geregeld rellen tussen de supporters van Club en Antwerp en dat zijn ze op de Bosuil duidelijk nog niet vergeten.

“Brugge Brugge, Antwerp komt eraan!”, klonk het op de titelviering van de ploeg met stamnummer één. Na aartsrivaal Beerschot is de haat tegenover Club misschien wel het grootst.

Op sociale media winden de Antwerp-fans er alleszins geen doekjes om. “Nu onze club zich terug in de hoogste regionen van het vaderlandse voetbal heeft gevestigd, kunnen we met unofficial Antwerp merchandise een versnelling hoger schakelen”, klinkt het. Met onderstaand opschrift voor op T-shirts als resultaat. Als dat maar goed komt…

Antwerp-fans viseren die van Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.