Michel Preud’homme wordt mogelijk bondscoach van Nederland

Michel Preud'homme met brede glimlach

27 maart 2017 10:49 - De kans is groot dat Michel Preud’homme het na het seizoen voor bekeken houdt als trainer van Club Brugge. Vorig seizoen moesten voorzitter Bart Verhaeghe en manager Vincent Mannaert onze coach al overtuigen om er nog een seizoen bij te doen. En nu komt daar mogelijk nog eens interesse van een land bij…

Zo zou Michel Preud’homme één van de trainers zijn die in de running is om bondscoach te worden bij Nederland. Danny Blind werd na de 2-0-nederlaag in en tegen Bulgarije opzijgeschoven en dus is de Nederlandse bond op zoek naar een nieuwe oefenmeester.

Volgens De Volkskrant is Preud’homme, in het verleden actief bij FC Twente, één van de outsiders om bondscoach van Nederland te worden. Ook Phillip Cocu (PSV) en Ralf Rangnick (RB Leipzig) zijn outsiders. Frank de Boer (ex-Ajax en Internazionale) zou de topkandidaat zijn.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.