MPH mag zich aan boete van Pro League verwachten: “Hij sloeg De Bock bijna buiten westen”

Michel Preud'homme schreeuwt

13 maart 2017 06:55 - Neen, zondagnamiddag snapte de immer fanatieke Michel Preud’homme er niets meer van. Dat zijn spelers opnieuw zo slap aan de match konden beginnen. Dat zijn spelers zomaar een Europees ticket lieten liggen. En dat zijn spelers zo ineens ook het mentale voordeel op Anderlecht kwijtspeelden. 

De late gelijkmaker van Pieter Gerkens en het bijhorende puntenverlies zorgden ervoor dat de Brugse coach enorm gefrustreerd de kleedkamers opzocht. “Preud’homme was overdreven kwaad”, oordeelt Herman Brusselmans in Stadion. “Ik begrijp dat eigenlijk niet. Na de match trapte hij vol woede een bal het veld op en toen Brugge de 2-1 maakte, sloeg hij De Bock bijna buiten westen van opwinding.”

Volgens Tom Coninx weigerde MPH na afloop ook om een interview te geven. “Hij krijgt daar zelfs een boete voor van de Pro League. Preud’homme zal dat misschien niet zo erg vinden, maar het is toch opvallend dat hij zo boos was en niet wilde reageren voor de camera’s.”

“Het is zoals Herman zegt”, gaat Johan Boskamp verder. “Bij de 2-1 trekt Preud’homme bijna het hart uit De Bock zijn lijf. Al is dat misschien wel van blijdschap. Normaal moet je rust uitstralen als coach, maar zo reageert en werkt Preud’homme nu eenmaal. Dat weet je van tevoren, maar hij baalt gewoon dat hij tegen STVV twee punten laat liggen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.