Nederlandse bondscoach negeert spelers van Club Brugge opnieuw

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)
Roberto Martinez maakte vandaag (vrijdag, nvdr) zijn selectie voor de interlands van de Rode Duivels bekend. Bij die selectie geen spelers van Club Brugge. Ook Danny Blind – de bondscoach van Nederland – riep geen enkele speler van Blauw-Zwart op.

17 maart 2017 15:24 - Ruud Vormer, Stefano Denswil en in mindere mate ook Ricardo van Rhijn en zelfs Lex Immers: allen zijn ze beschikbaar voor het Nederlandse nationale elftal. Vooral Vormer en Denswil hebben er alweer een sterk seizoen op zitten. Toch worden ze – net als tijdens de vorige interlandbreaks – ‘genegeerd’ door Blind.

Het blijft een raadsel waarom de bondscoach van Oranje de Nederlanders van Club Brugge eens geen kans geeft bij het nationale elftal. Voor de volledigheid geven we hieronder de selectie van Nederland mee.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.