Nieuwe naam genoemd als opvolger Preud’homme

Michel Preud'homme kampioenenbeker (Club Brugge - Anderlecht)

05 maart 2017 13:00 - Naar alle waarschijnlijkheid trekt Michel Preud’homme na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dicht. Dat gaf voorzitter Bart Verhaeghe eerder ook al toe in een interview op het Gala van de Gouden Schoen. 

Tot dusver worden vooral Felice Mazzu en assistent-trainer Philippe Clement genoemd als mogelijke opvolgers. Maar ook Hugo Broos, die dit jaar verrassend de Afrika Cup won met Kameroen, sluit niks uit. “Ik wil nog niet stoppen, ik wil nog twee of drie jaar verder gaan. Waarom? Omdat ik mijn succes ook eens wil verzilveren. Toen ik kampioen werd bij Club Brugge, ben ik gebleven. Ook zo bij Anderlecht. Ik zeg niet dat ik Kameroen sowieso verlaat, maar ik besef dat er belangstelling is. Het kan alle kanten uit.”

“Of een Belgische club ook tot de mogelijkheden behoort? Waarom niet? Al zal ik streng zijn in mijn keuze. Club Brugge zou de cirkel wel rond maken. Mijn mooiste periode als trainer was immers bij Club Brugge. Titels, bekers, twee keer Trainer van het Jaar…” Al beseft Broos tegelijkertijd dat de kans klein is. “Ik ben er niet echt mee bezig en ik denk niet dat het zal gebeuren”, klinkt het in De Zondag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.