Op deze manier hoopt Club Brugge Izquierdo sneller fit te krijgen voor de Play-Offs

José Izquierdo met Club-fans

18 maart 2017 07:27 - In aanloop naar de wedstrijd tegen Sint-Truiden blesseerde José Izquierdo zich op training. Aanvankelijk leek zijn spierscheur mee te vallen, maar nader onderzoek bracht zo’n 6 weken onbeschikbaarheid aan het licht.

Hoe dan ook wil Club Brugge niets aan het toeval overlaten om Izquierdo optimaal zijn comeback te laten maken. Zo werd onze 24-jarige flankspeler op onderzoek gestuurd naar München. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, een Duitse specialist die bekend is van zijn carrière bij Bayern, moet ervoor zorgen dat de Gouden Schoen zo snel mogelijk weer fit tussen de lijnen staat.

De arts in kwestie is intussen al 74 jaar oud, maar nog altijd adviseur bij de Duitse voetbalbond. Volgens HLN hielp hij zelfs Usain Bolt fit te krijgen voor de Olympische spelen. Van Club gingen eerder ook Bjorn Engels en Lior Refaelov al eens langs bij de Duitse wonderdokter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.