Preud’homme haalt ‘geheim wapen’ terug naar Club Brugge

Verhaeghe - Preud'homme

23 maart 2017 08:52 - Michel Preud’homme en zijn spelers bereiden zich in Spanje voor op de start van Play-Off 1. Tijdens de laatste weken van de reguliere competitie liep het nu en dan misschien ietsje minder voor Club Brugge, maar daar heeft onze trainer iets op gevonden.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Preud’homme met Rudy Heylen een geheim wapen terughaalt naar Blauw-Zwart. De mental coach kreeg van heel wat Brugse spelers lof voor zijn bijdrage in de titel van vorig seizoen, maar koos daarna voor een nieuwe uitdaging. Met het oog op Play-Off 1 is Heylen nu terug van weggeweest.

Gisteren (woensdag, nvdr) bracht Heylen al een bezoek aan Club Brugge in het Spaanse Marbella. Heylen had een hernieuwd kennismakingsmoment met de spelers en zal vanaf volgende week dinsdag opnieuw echt aan de slag gaan. Tijdens de Play-Offs moet hij opnieuw voor een bijdrage en hopelijk het kampioenschap zorgen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.