Preud’homme heeft slecht nieuws over blessure Diaby: “Zo simpel is het”

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Gent)

04 maart 2017 21:50 - Club Brugge verloor zaterdagavond met 2-1 van KRC Genk door twee doelpunten van Samatta. Izquierdo zorgde met een flits voor de aansluitingstreffer, maar verder dan dat geraakte Blauw-Zwart niet in een kletsnatte Luminus Arena.

Tot overmaat van ramp zag Club invaller Diaby – die dertig minuten voor tijd mocht opdraven in plaats van Refaelov – uitvallen. De Franse Malinees ging tegen de grond en kon nauwelijks nog wandelen.

Na de match kwam Preud’homme met teleurstellend nieuws over de Brugse aanvaller. “Spijtig genoeg is hij opnieuw gekwetst. Dit is eigenlijk al een probleem van in het begin van het seizoen.”

Zo simpel is het

“We hebben geprobeerd om dat op te lossen met veel rust en halve trainingen, maar blijkbaar heeft dat niet geholpen. We gaan naar een operatie, zo simpel is het”, aldus MPH voor de camera’s van PlaySports. De Brugse coach spaarde zijn kritiek overigens niet op de rest van de spelers.

UPDATE: enkele uren na de match klonk onze coach al iets gematigder via de officiële kanalen. “Ik bracht Diaby langzaam, om hem eventueel volgende week een hele wedstrijd te laten spelen. Het is nu afwachten hoe ernstig de schade is. Als het opnieuw pubalgie is, dan zal hij geopereerd moeten worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.