Preud’homme tevreden: “Hij boekt vooruitgang”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

11 maart 2017 14:51 - Michel Preud’homme zit dezer dagen wat met de handen in het haar. Na Anthony Limbombe vielen ook José Izquierdo én Abdoulay Diaby geblesseerd uit. Voorin is de spoeling dun, al zijn er nog enkele opties.

Eén van die opties luistert naar de naam Dorin Rotariu. “We kunnen geen beroep doen op al onze mogelijkheden, maar we zoeken naar oplossingen. Rotariu is één van onze mogelijkheden”, aldus Michel Preud’homme.

“Dat is ook de reden waarom we hem hebben aangeworven. Dorin heeft al speelminuten gekregen, went nog wat aan onze manier van spelen, wordt goed gecoacht en boekt vooruitgang. Laten we hopen dat hij klaar is wanneer we hem nodig hebben”, besluit onze coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.