‘Probleem Refaelov’ nog niet opgelost: “We kunnen niet met hem werken”

Lior Refaelov (Club Brugge - KV Mechelen)

17 maart 2017 11:28 - Hoe graag we het ook anders zouden zien, we kunnen er niet omheen: Lior Refaelov speelt al een hele poos onder zijn niveau. Onze aanvallende middenvelder is al een tijdje terug uit blessure, maar de goede prestaties blijven achterwege.

Vorig seizoen was Rafa nog één van de drijvende krachten achter het succes van Club Brugge, maar dit seizoen draait het vierkant voor de Israëli. Met play-off 1 in zicht, moet Refaelov zich stilaan gaan herpakken.

Michel Preud’homme had Refaelov tijdens de interlandbreak maar wat graag eens onder handen genomen, maar dat zal niet lukken. “Rafa is opgeroepen voor de nationale ploeg van Israël. Dus we gaan niet met hem kunnen werken gedurende de interlandbreak”, aldus onze trainer na de match tegen STVV.

Tegen Spanje

Refaelov neemt het met zijn vaderland op tegen Spanje. Hopelijk tankt hij bij zijn nationale ploeg het nodige vertrouwen om de laatste rechte lijn van het seizoen in België aan te vatten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.