Scheidsrechter Gent – Club Brugge bekendgemaakt

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

28 maart 2017 10:28 - We hebben er lang op moeten wachten, maar komend weekend start met de Play-Offs eindelijk het hoogtepunt van het Belgische voetbalseizoen. Zondag wordt het smullen voor sportliefhebbers: namiddag is er met de Ronde van Vlaanderen een klassieker in het wielrennen en ’s avonds is er met Gent – Club de Slag om Vlaanderen in het voetbal.

Blauw-Zwart heeft na de halvering van de punten nog 5 punten voorsprong op AA Gent, maar daar kan zondag al verandering in komen. Mits een Brugse driepunter in de Ghelamco Arena geven Michel Preud’homme & co de Buffalo’s al meteen een enorme tik in de titelstrijd. Omgekeerd kunnen Hein Vanhaezebrouck en zijn troepen tot op twee punten naderen van Club.

Intussen zijn de scheidsrechters voor het eerste Play-Off 1 weekend bekendgemaakt. Zulte Waregem – Anderlecht (vrijdag) wordt geleid door Jonathan Lardot, Charleroi – KV Oostende (zaterdag) door Serge Gumienny en Bart Vertenten krijgt tot slot de moeilijke taak om het altijd geladen duel tussen Gent en Club Brugge in goede banen te leiden. Dat meldt het officiële Twitter-account van de Belgische scheidsrechters.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.