Slecht nieuws voor Fran Brodic en zijn aanhangers

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

10 maart 2017 06:53 - Eind februari zag Fran Brodic zijn goeie prestaties bij de beloften beloond worden door een opname in de A-kern van Club Brugge. Toen donderdagavond officieel bekend raakte dat Abdoulay Diaby dit seizoen niet meer in actie kan komen door de blessure die hij opliep in Genk, schoven heel wat Brugse fans Brodic al snel naar voren als zijn vervanger. Maar dat is (tot dusver) tevergeefs.

De Facebookpagina van Brodic meldt dat de 20-jarige Kroaat zondag niet in Jan Breydel zal vertoeven. “Sunday – trip to Italy on Viareggio Cup”, klinkt het. Komend weekend zal de goalgetter van de beloften samen met de andere manschappen van Sven Vermant deelnemen aan de Viareggio Cup, een prestigieus voetbaltoernooi in Italië dat plaatsvindt van maandag 13 tot en met woensdag 29 maart.

Daardoor is meteen ook duidelijk dat Brodic – ondanks het uitvallen van Diaby en Izquierdo – niet in actie zal komen in de laatste match van de reguliere competitie tegen Sint-Truiden. Thibault Vlietinck, die deze week samen met Brodic en Touba met de grote jongens meetrainde, belandt wellicht wél op het wedstrijdblad van komende zondag tegen de Kanaries.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.