Speler Club Brugge grapt: “Ik ben de coolste gast van de kleedkamer én de beste voetballer”

Vossen - Limbombe - Izquierdo - Claudemir - Van Rhijn - Poulain

11 maart 2017 08:49 - Na de titel van vorig seizoen vertrokken heel weinig basisspelers bij Club Brugge. Dat wil zeggen dat Michel Preud’homme nog steeds over een kwalitatief sterke kern beschikt. Wie weet is onze Gouden Schoen José Izquierdo wel de beste speler van het land.

Joske komt de jongste weken weer aardig op dreef, met doelpunten tegen Zulte Waregem en KRC Genk als gevolg. Dat alles met dank aan teammanager en vertrouwenspersoon Dévy Rigaux, waar Izquierdo heel veel aan heeft.

“Dat klopt, waar zijn raadgevingen in het begin overkwamen als een officiële mededeling, voel ik nu dat hij het oprecht zegt om me te helpen. Het klikt gewoon tussen ons”, vertelt Izquierdo in Het Laatste Nieuws.

“Dat komt ­natuurlijk ook omdat ik én de coolste gast van de kleedkamer én de beste voetballer ben”, grapt de Colombiaanse spurtbom er nog op los in het interview.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.