Strandberg valt uit de lucht: “Het is triest”

Carlos Strandberg

25 maart 2017 13:30 - Club Brugge volgde Carlos Strandberg al een tijdje, maar was eigenlijk niet van plan om de jonge Zweed afgelopen winter al aan te trekken. De opportuniteit die zich aandiende, wilde Blauw-Zwart echter niet laten liggen. En dus werd de spits bij Westerlo gestald om alvast kennis te maken met de Belgische competitie.

Nadeel van heel dat verhaal: Strandberg kan door de degradatie van Westerlo maanden lang geen competitieve wedstrijden meer spelen. En daar is Hakan Ericson, de trainer van de U21 van Zweden, niet bepaald gelukkig mee. “Je mag niet voor drie verschillende teams uitkomen op één seizoen. Dat is natuurlijk niet goed. Ik ben Club Brugge gaan bezoeken, ze zijn hier in Marbella. Carlos kan terug gaan trainen en we zoeken nu uit of hij reservematchen mag spelen”, klinkt het tegenover Sportbladet.

Vreemd genoeg lijkt het erop dat Strandberg geen rekening had gehouden met een scenario waarbij hij niet meer speelgerechtigd is. “Ik heb het net vernomen, het is triest”, aldus de teleurgestelde aanvaller.

Volgens These Football Times hoeft Club echter niet te wanhopen. “Strandberg scoorde overal waar hij speelde, maar had het lastig om een basisplaats te veroveren en op constante basis te presteren. Hij is echter nog maar 20 jaar en hoopt het potentieel te vervullen dat zelfs Dortmund destijds in hem zag. Bovendien was hij ook al belangrijk voor de Zweedse nationale jeugdploegen, onder andere met een goal tegen Argentinië in de kleine finale van het WK U17 in 2013.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.