Twee Club-spelers opgenomen in Flopelftal van de Week

Michel Preud'homme schreeuwt

06 maart 2017 00:05 - Club Brugge kon afgelopen weekend geen vuist maken tegen KRC Genk en ging dan ook met 2-1 onderuit. Twee Club-spelers werden als gevolg van hun matige partij opgenomen in het Flopelftal van de Week.

De ene week is de andere niet. Terwijl er tegen Zulte Waregem nog twee Club-spelers in de Ploeg van de Week prijkten, viel er na de wedstrijd in een kletsnatte Luminus Arena niemand van Blauw-Zwart te bespeuren bij de beste 11. Het Laatste Nieuws oordeelt zelfs dat twee manschappen van Michel Preud’homme er in negatieve zin bovenuit staken op de Belgische velden.

Zo krijgen Lior Refaelov en Laurens De Bock een plaatsje in het Flopelftal van de Week. Het Brugse duo krijgt daarbij het gezelschap van Van Crombrugge (Eupen), Severin (Zulte Waregem), Diagne (Westerlo), Mladenovic (Standard), Matton (AA Gent), Musona (KV Oostende), De Schutter (Waasland-Beveren), Legaer (Standard) en Bédia (Charleroi).

Club Brugge teamscore: 5

Butelle: 7
De Bock: 4
Denswil: 5
Engels: 5
Van Rhijn: 5
Simons: 5
Vormer: 5
Vanaken: 6
Izquierdo: 6
Refaelov: 4
Vossen: 5

Invallers

Diaby: 5
Wesley: 5
Rotariu: /

KRC Genk teamscore: 7

Ryan: 6
Castagne: 6
Brabec: 7
Colley: 7
Uronen: 6
Berge: 7
Malinovskyi: 7
Schrijvers: 6
Pozuelo: 7
Boëtius: 7
Samatta: 7

Invallers

Heynen: /
Naranjo: /
Buffel: /

Wil je naast van Club Brugge ook eens genieten van een topwedstrijd in het buitenland? Dan is de clasico Barcelona vs Real Madrid misschien wel wat voor jou. Of wat dacht je van voetbalreizen naar Dortmund of Atlético Madrid?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.