Van Holsbeeck maakt zich zorgen over Play-Off start Anderlecht: ‘Groot voordeel voor Club Brugge’

Club-spelers vieren (Club Brugge - Zulte Waregem)

27 maart 2017 14:16 - Komende vrijdag begint de Jupiler Pro League aan zijn hoogtepunt: de Play-Offs! Anderlecht opent de debatten met een uitwedstrijd tegen Zulte Waregem. Herman Van Holsbeeck vindt niet dat zijn ploeg – ondanks een punt voorsprong – in het voordeel is ten opzichte van Blauw-Zwart. Integendeel zelfs…

“De start van de Play-Offs zal uitwijzen wie de favoriet voor de titel is. Wij beginnen uit tegen Zulte Waregem en ontvangen daarna Gent. Club Brugge speelt eerst op Gent en ontvangt vervolgens Charleroi. Twee moeilijke programma’s. Ik ben toch een beetje ongerust voor die start, want we hebben geen ideale voorbereiding. De voorbije dagen waren 14 spelers weg en waren ze maar met 7 op training. Uit ondervinding weet ik dat niet iedereen topfit terugkomt van een interlandbreak.”

Meteen ook de reden waarom Van Holsbeeck moeilijkheden verwacht in de twee eerste wedstrijden. “Najar komt bijvoorbeeld maar in de nacht van woensdag op donderdag terug uit Honduras. En een dag later moeten we al tegen Zulte Waregem spelen. Ik zie groeimarge voor onze ploeg, maar de vraag is: hoe komen onze spelers terug naar hier? Intussen zit de concurrentie, Club Brugge, op stage in Marbella”, klinkt het tegenover Sporza. Club moest enkel Refaelov (Israël), Rotariu (Roemenië) en Cools (Rode Duivels U21) missen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.