Vanaken zoekt niet naar excuses voor nederlaag, maar ziet toch één positief punt

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

05 maart 2017 08:27 - Hans Vanaken had het moeilijk om de positieve lijn van de voorbije weken door te trekken in de Luminus Arena, maar ook zijn ploegmaats gaven niet thuis tegen KRC Genk. Enkele goeie reddingen van Ludovic Butelle en een flits van José Izquierdo, veel meer was er niet te zien langs Brugse zijde.

De 24-jarige Limburger was na afloop dan ook teleurgesteld. “Het is vooral heel spijtig dat we niet goed wisten te starten. Het was eigenlijk zo’n twintig minuten slecht en dan zeventig minuten minstens gelijkopgaand. Ze kwamen ook met een gelukje op voorsprong, doordat de scheidsrechter de bal devieerde. Maar goed, ze kregen dan nog een paar zeer goeie kansen.”

Vanaken wilde de slechte start niet wijten aan het slecht bespeelbare veld in de Luminus Arena. “Het plein was zeker niet aantrekkelijk, maar dat geldt voor beide ploegen. Genk is ook een ploeg die graag goed voetbalt, dus we moeten ons daar niet achter verstoppen. Het enige positieve aan vanavond is misschien dat onze rechtstreekse concurrenten (Anderlecht, Zulte Waregem, KV Oostende, nvdr) ook punten verliezen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.