Vandenbempt begrijpt gefrustreerde Preud’homme: “Het verhaal van al te vaak bij Club Brugge”

Peter Vandenbempt (analist)

06 maart 2017 13:00 - Club Brugge was afgelopen weekend een schim van zichzelf in de Luminus Arena en verloor bijgevolg met 2-1 van KRC Genk. Peter Vandenbempt legt de vinger op de wonde.

“Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar uit de woorden van Michel Preud’homme leid ik af dat het een zeer slechte prestatie was van Club, zeker in het begin van de match”, vertelt de analist bij Sporza. “Preud’homme zei dat Club er vijf of zes had kunnen binnenkrijgen tegen een heel goed Genk. Dat is toch het verhaal van al te vaak bij Club Brugge: ze beginnen niet scherp aan de wedstrijd.”

“Club telt nu al zeven nederlagen buitenshuis”, gaat Vandenbempt verder. “Dat is toch heel erg veel. Het was een sombere avond, want ze zijn ook nog Diaby kwijtgeraakt. Die heeft dit seizoen nog geen bal goed geraakt, maar ik denk toch dat Club nog op hem rekende in een rol van een soort joker. Dat zal er dus niet van komen. Het goeie nieuws voor Club Brugge is dat het leider gebleven is, maar ik had de indruk dat MPH zich blauw geërgerd heeft aan de mentaliteit. Dat is al al te vaak zo geweest en dat is niet iets om licht over te gaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.