Vanhaezebrouck krabt zich in de haren in aanloop naar duel tegen Club Brugge

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

30 maart 2017 08:27 - Zondag is het woord opnieuw aan Club Brugge. Na de 101ste Ronde van Vlaanderen kijken Blauw-Zwart en AA Gent elkaar om 18 uur in de ogen in de Ghelamco Arena. In aanloop naar de Slag om Vlaanderen zit Hein Vanhaezebrouck met de nodige zorgen.

Michel Preud’homme bleef tijdens de interlandbreak gespaard van veel afwezigen. Bovendien keerden Lior Refaelov, Dorin Rotariu en Dion Cools met het nodige vertrouwen terug naar Brugge. Rafa scoorde tegen Spanje-doelman David De Gea, Rotariu kreeg speelminuten bij Roemenië en Cools bezorgde met zijn rake kopbal een driepunter aan de Jonge Duivels tegen Malta.

AA Gent zag de voorbije dagen maar liefst 11 (jeugd)-internationals terugkeren. Danijel Milićević moest bij Bosnië afhaken met last aan de knie. En met Nana Asare en Kenny Saief zijn volgens Het Nieuwsblad ook twee niet-internationals onzeker voor de topper tegen Blauw-Zwart.

Komende dagen moet duidelijk worden of het drietal van de Buffalo’s in actie kan komen zondag. Bij Club lijkt Bjorn Engels verlost van zijn adductorenprobleem, terwijl José Izquierdo, Anthony Limbombe en vanzelfsprekend Abdoulay Diaby in de lappenmand vertoeven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.