Verheyen verklapt waarom hij het na amper één jaar voor bekeken hield als beloftentrainer van Club Brugge

Gert Verheyen (analist)
Tegenwoordig is Gert Verheyen selectieheer bij de nationale U19. Vooraleer hij bij de Belgische voetbalbond aan de slag ging, was Verheyen ook eventjes aan de slag als beloftentrainer van… Club Brugge.

23 maart 2017 00:13 - “Misschien kwam dat te vroeg, al heb ik dat een jaar fantastisch graag gedaan”, zegt Verheyen daarover in Sport/Voetbalmagazine. “Het probleem was toen niet dat ik na dat jaar geen zin meer had, het probleem was dat Club het niet meer prettig vond dat ik daarnaast nog commentaar gaf bij wedstrijden. Toen heb ik daarvoor gekozen.”

Dat Verheyen graag analist en commentator bij wedstrijden is, is wel duidelijk. “Als de bond morgen ook een probleem heeft met die combinatie, ga ik er opnieuw eens goed over moeten nadenken. Een aanbod om al mijn tv-werk voor aan de kant te schuiven, zal echt héél goed moeten zijn”, besluit onze gewezen speler.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.