Verliest Club Brugge één van zijn talenten aan Serie A?

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

21 maart 2017 11:00 - Club Brugge heeft heel wat jong talent in de rangen, maar de doorstroming naar de eerste ploeg is door de grote concurrentie niet evident. Zo speelt Ahmed Touba al enkele seizoenen op een hoog niveau, maar kwam hij niet verder dan 8 keer op de bank te zitten bij de eerste ploeg.

De 19-jarige linksachter was ook in de Youth League en recent op de Viareggio Cup één van de smaakmakers. Daarnaast is hij jeugdinternational bij de Belgische U19. Dat levert hem nu interesse op van quasi de halve serie A. Tuttomercatoweb meldt immers dat Inter, Sampdoria, Sassuolo, Atalanta, Empoli, Genoa én Lazio hem op de voet volgen.

In eerdere transferperiodes werd Touba al gelinkt aan topclubs als Borussia Dortmund, Valencia en Marseille. Het wordt dus niet eenvoudig voor Club Brugge om zijn jeugdproduct in Jan Breydel te houden, ook al omdat zijn contract in de zomer van 2018 afloopt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.