Vermant reageert op succes in Viareggio Cup

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

25 maart 2017 10:57 - De beloften van Club Brugge gooien momenteel hoge ogen op de prestigieuze ViaReggio Cup. De manschappen van Sven Vermant versloegen in de kwartfinale titelverdediger Juventus en vrijdag mocht ook Napoli zijn valiezen pakken door een 0-2 nederlaag tegen de Brugse jonkies.

Vermant is dan ook terecht een fiere coach. “Als je grote ploegen als Juventus en Napoli uitschakelt, verdien je het om in de halve finale (tegen Empoli, nvdr) te staan. En dat deden we dan ook nog eens zonder 9 spelers die weg waren met ons eerste elftal of hun nationale ploeg. We zijn heel trots op wat we tot nu toe verwezenlijkt hebben.”

De beloftencoach weet dat de kans bestaat dat hij straks definitief afscheid moet nemen van enkele spelers die de overstap maken naar de A-kern. “Dat blijft ons voornaamste doel: deze jongens klaarstomen voor het eerste elftal”, klinkt het vol begrip tegenover Mondoprimavera.

“Of we het toernooi kunnen winnen? Dat weet ik niet, maar we staan in de halve finale, dus een grote verrassing zijn we niet meer. Misschien kunnen we voor de volgende wedstrijd ook enkele spelers recupereren, zoals Fran Brodic. Ons doel is nu om gewoon te genieten van onze resterende wedstrijden en zover mogelijk te raken”, besluit Vermant.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.