(VIDEO) – De Ideale Wereld dubt Timmy Simons & co op hilarische wijze

De Ideale Wereld dubt Timmy Simons & co op hilarische wijze

25 maart 2017 00:02 - Dat de mannen van De Ideale Wereld niet om een grapje verlegen zitten, weten we al langer dan vandaag. In aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland werd Jelle De Beule ingehuurd als liplezer.

“Zaterdagavond spelen de Rode Duivels een kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland en dan brult ons elftal erop los. Onverstaanbare oerkreten, maar gelukkig hebben wij op de redactie een zéér goede liplezer”, klinkt het op de Facebook-pagina van De Ideale Wereld. Ook onze captain, Timmy Simons, komt even aan bod.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.