(VIDEO) – De Petter scoort tegen Club, maar was die bal wel over de lijn?

(VIDEO) - De Petter scoort tegen Club, maar was die bal wel over de lijn

12 maart 2017 15:22 - Club Brugge kijkt na 45 minuten voetballen tegen een 0-1 achterstand aan tegen Sint-Truiden. Blauw-Zwart had in een matige eerste helft genoeg kansen om te scoren, maar De Kanaries kwamen 8 minuten voor rust op voorsprong na een discutabel doelpunt.

Op een vrijschop van Stef Peeters werkte Steven De Petter het leer al dan niet voorbij de doellijn. De 31-jarige middenvelder schreeuwde echter moord en brand dat het een geldig doelpunt was.

De lijnrechter – die nochtans verkeerd stond opgesteld – keurde de goal goed. Scheidsrechter Nicolas Laforge gaf gehoor aan die beslissing en wees naar de middenstip. Ludovic Butelle begreep er niets van. Onderstaand de beelden.

Bal over de lijn of niet?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.