(VIDEO) – Izquierdo steelt de show met opmerkelijk huisdier

(VIDEO) - Izquierdo stelt zijn nieuwe huisdier voor

01 maart 2017 13:00 - Dat José Izquierdo een serieus tikkeltje gekker is dan de doorsnee voetballer weten we allemaal. Maar een varken als huisdier, nee, dat hadden ook wij niet meteen zien aankomen. 

De 24-jarige Colombiaan is al heel zijn leven een grote dierenvriend, getuige daarvan zijn sterke band met bulldog Lucho. Na het winnen van de Gouden Schoen vierde onze vleugelspits zelfs met zijn viervoeter.

Lucho zal de aandacht voortaan echter moeten delen met varken “YosoyPeter”, dat is althans de naam die Izquierdo het beestje geeft op zijn eigen Instagram-pagina. “Het nieuwste lid van de familie”, klinkt het.

The new member of the family! 😌🐷🐽😎🔥 @yosoypeter7

Een bericht gedeeld door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Instalado 🐷💤

Een bericht gedeeld door Caballo Londoño Izquierdo (@yosoypeter7) op

Asesorado por el mejor! 😎 @joseizquierdo7 🐽👦🏽 #CaballoConFlow!

Een bericht gedeeld door Caballo Londoño Izquierdo (@yosoypeter7) op

Ahora si se prendio esto mi gente! 💥🔥🐷 #CABALLODEBRONCEO 😎

Een bericht gedeeld door Caballo Londoño Izquierdo (@yosoypeter7) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.