(VIDEO) – Jongeren breken ’s nachts in op Jan Breydel

(VIDEO) - Jongeren breken 's nachts in op Jan Breydel

26 maart 2017 07:57 - Alwin, Roland en Aaron Maas pakken op hun Youtube-kanaal Driedubbel geregeld uit met filmpjes waarin ze onder meer inbreken in bekende voetbalstadions. Nadat het trio eerder al binnendrong in Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen en Feyenoord, wilden onze noorderburen ook hun kans wagen bij enkele bekende Belgische stadions.

“We zijn hier in Brugge. Jan Breydel is één van de meest aangevraagde stadions om in te breken”, vertelt Milan Dekkers, die voor de gelegenheid op pad is met de jongens van Driedubbel. Onderstaand de beelden van hun avontuur. Eerder werden ook het Constant Vanden Stockstadion, Sclessin en de Luminus Arena al op een nachtelijk bezoekje getrakteerd.

Jongeren breken ’s nachts in op Jan Breydel

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.