(VIDEO) – Refaelov scoort knap doelpunt tegen Spanje-doelman De Gea

(VIDEO) - Refaelov scoort knap doelpunt tegen Spanje-doelman De Gea

25 maart 2017 00:03 - Michel Preud’homme had het graag anders gezien, maar Lior Refaelov kon vanwege interlandverplichtingen niet mee op Play-Off stage naar Marbella. De 30-jarige flankaanvaller moest met Isräel immers aan de bak tegen Spanje. Intussen denkt de Brugse coach daar misschien al anders over.

Vrijdagavond was het Estadio El Molinón het decor voor de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Spanje en Israël. De thuisploeg was met 4-1 dan wel een maatje te groot voor de Israëliërs, maar mogelijk heeft Refaelov wel vertrouwen getankt dankzij een knappe goal tegen David de Gea & co. Onderstaand de beelden van zijn fraaie eerredder!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.