(VIDEO) – Vazquez scoort eerste goal in MLS met het hoofd

(VIDEO) - Vazquez scoort eerste goal in MLS met de kop

19 maart 2017 13:00 - Victor Vazquez verliet Club Brugge voor Cruz Azul, maar kon nooit aarden in de Mexicaanse competitie. Onze gewezen spelverdeler mocht er dan ook beschikken en trok eind vorige maand naar Toronto FC.

Zaterdagavond vond Vazquez de eerste keer de weg naar doel voor zijn nieuwe ploeg. Op het uur mocht de Spanjaard invallen tegen Vancouver Whitecaps en tekende hij een kwartier voor tijd voor het openingsdoelpunt. Met het hoofd nota bene, nochtans niet meteen het handelsmerk van de lichtvoetige Vazquez. Uiteindelijk won Toronto met 0-2. Jozy Altidore nam het tweede doelpunt voor zijn rekening.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.