(VIDEO) – Waarom wereldgoal Izquierdo extra speciaal geworden is

15 maart 2017 17:00 - Het was op een blauwe dinsdag, 22 november, toen José Izquierdo zich aan Europa toonde. Na 52 minuten voetballen startte onze Colombiaanse sneltrein vanop de eigen helft een rush die uitmondde in een onhoudbare kanonskogel voor doelman Zieler.

Vorig seizoen beleefde Leicester City een sprookje in de Premier League, dit seizoen in de Champions League. Bij hun debuut op het kampioenenbal staan The Foxes immers meteen in de kwartfinales door Sevilla in eigen huis met 2-0 te verslaan.

In 360 minuten Champions League-voetbal werd er nog maar één keer gescoord in het King Power Stadium van Leicester. En jawel, dat was door onze 24-jarige vleugelspeler. En wat voor een goal! Geniet onderstaand nog eens na van de beauty van Izquierdo. Het doelpunt werd zelfs genomineerd voor de Mooiste Goal van de CL-Speeldag.


//// door Football–Live

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.