(VIDEO) – Wordt Genk – Club Brugge in extremis afgelast?

Wordt Genk - Club Brugge in extremis afgelast

04 maart 2017 17:59 - Zaterdagavond staat Club Brugge voor de altijd lastige verplaatsing naar KRC Genk, dat zijn laatste kans op Play-Off 1 enkel kan grijpen met een driepunter. Het veld in de Luminus Arena ziet er echter niet goed uit, waardoor het nog niet zeker is of de match wel kan plaatsvinden.

“Benieuwd hoe het veld er hier over twee uur uitziet. Nu al plassen en nog de hele avond wordt regen verwacht…”, klonk het omstreeks 18u bij journalist Nicolas De Brabander, die ter plaatse is.

De scheidsrechters hebben de plassen op het veld intussen bestudeerd. “Als de situatie niet slechter wordt, dan kan er gespeeld worden”, aldus scheidsrechter Sébastien Delferière na keuring van het terrein. Onderstaand de beelden. UPDATE: de match gaat door! Hier zijn overigens de opstellingen van beide ploegen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.