(VIDEO) – Zo reageerden Club-fans toen Ryan hen kwam groeten in de Luminus Arena

(VIDEO) - Zo reageerden Club-fans toen Ryan hen kwam groeten in Luminus Arena

07 maart 2017 16:20 - “Natuurlijk ben ik blij dat we Club klopten, want ik speel nu voor Racing Genk. Maar ergens ben ik ook content dat Anderlecht niet won van KV Mechelen. Ik blijf een fan van Club Brugge en zal straks voor hen supporteren in de titelstrijd”, aldus Mathew Ryan tegenover Het Nieuwsblad na afloop van Genk – Club.

Het moge duidelijk zijn: Ryan is Club nog lang niet vergeten en ook omgekeerd ligt de 24-jarige Australiër nog altijd in de bovenste schuif bij de Blauw-Zwarte aanhang.

Na de match kwam de gewezen publiekslieveling van Jan Breydel speciaal even richting het Brugse supportersvak. “Here’s to you Mathew Ryan, Bruges loves you more than you will know oooohh”, klonk het. Ryan kon dat gebaar duidelijk appreciëren. Onderstaand de beelden vanuit het Club-vak, met speciale dank aan Valerie!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.