(VIDEO’S) – Carlos Strandberg schittert bij beloften van Zweden

Carlos Strandberg schittert bij beloften van Zweden

27 maart 2017 17:55 - Carlos Strandberg degradeerde onlangs met Westerlo uit de Jupiler Pro League en zal dus maandenlang geen officiële wedstrijden op competitieniveau meer kunnen afwerken. Dat belet de 20-jarige aanvaller echter niet om uit te blinken bij de beloften van Zweden.

Maandagavond namen de U21 van Zweden het op tegen de U20 van Tsjechië. Trainer Hakan Ericson dropte Strandberg in de basis en zal daar ongetwijfeld geen spijt van gehad hebben. De spits van Club Brugge vond twee keer de weg naar doel en gaf ook een assist. Het werd uiteindelijk 4-0! Onderstaand de beelden.

De twee doelpunten van Strandberg

De assist van Strandberg

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.