(VIDEO’S) – Cools bezorgt Jonge Duivels driepunter tegen Malta

(VIDEO) - Cools bezorgt jonge Duivels driepunter tegen Malta

28 maart 2017 00:05 - De U21 van België zijn erin geslaagd om hun eerste van tien kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2019 tot een goed einde te brengen. Dion Cools speelde daarbij een cruciale rol.

De vleugelverdediger van Club Brugge stond 90 minuten tussen de lijnen en verdubbelde in de 54ste minuut de score met een rake kopbal. Even voor de pauze had Ryan Mmaee (Standard) er 1-0 van gemaakt. Twintig minuten voor tijd maakte Grech de aansluitingstreffer, maar verder dan dat geraakte Malta niet.

Cools scoort voor Jonge Duivels

De U21 maakte indruk met het volkslied

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.