(VIDEO’S) – Deze doelpunten tegen Napoli zorgen voor terechte overwinningskreten bij Club Brugge

(VIDEO'S) - Deze doelpunten tegen Napoli zorgen voor terechte overwinningskreten bij Club Brugge

25 maart 2017 08:57 - De beloften van Club Brugge maken dezer dagen indruk op de ViaReggio Cup. Nadat eerder titelverdediger Juventus met een veredeld B-elftal geklopt werd, beet ook Napoli in het zand tegen de manschappen van Sven Vermant.

Vrijdagnamiddag was het Rik De Kuyffer die Blauw-Zwart voorbij Napels hielp. De 18-jarige ex-spits van derdeklasser Berchem Sport kwam vorige zomer naar Jan Breydel en trof in de 15de en 95ste minuut raak. Onderstaand de beelden, alsook een vreugdefilmpje van de hele ploeg na de match.

De Kuyffer met de 0-1

De Kuyffer met de 0-2

Vreugdetaferelen

De weg naar de halve finale

Groepswinst

Genoa – Club Brugge: 2-2
Parma – Club Brugge: 0-3
Club Brugge – Cagliari: 3-1

Achtste finales

Club Brugge – Juventus: 2-2 (9-8 na strafschoppen)

Kwartfinale

Napoli – Club Brugge: 0-2

Halve finale

Club Brugge – Empoli

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.