Volgt Club Brugge met Strandberg het voorbeeld van Anderlecht?

Carlos Strandberg

18 maart 2017 11:47 - Club Brugge versterkte zich afgelopen winter met onder meer Carlos Strandberg, maar besloot om de 20-jarige Zweed van CSKA Moskou meteen bij Westerlo te stallen. De Kemphanen degradeerden echter op de laatste speeldag en hebben daardoor maanden geen competitief voetbal meer.

Strandberg kreeg van trainer Jacky Mathijssen 338 speelminuten in ’t Kuipje, maar verder dan één doelpunt tegen Anderlecht geraakte de spits niet. Paars-Wit heeft met Silvère Ganvoula overigens een gelijkaardig ‘probleem’. De Brusselaars namen de spits vorige winter al over, maar stalden hem eerst nog tot het einde van het seizoen bij Westerlo.

Bij gebrek aan competitiematchen heeft Anderlecht beslist om Ganvoula nu al te laten meetrainen met de A-kern, zodat hij zich meteen ook vlotter kan aanpassen met het oog op volgend seizoen. Dat meldt La Dernière Heure. Een voorbeeld dat Club mogelijk volgt. Maar hoe dan ook mag Strandberg dit seizoen geen officiële wedstrijden meer spelen in een Blauw-Zwart shirt.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.