Vormer doet Club-supporters kraaien van de pret: “Zou ik prima vinden”

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

22 maart 2017 18:45 - In Nederland was Ruud Vormer bijna helemaal in de vergetelheid beland, maar in de Jupiler Pro League greep hij maar net naast de Gouden Schoen van ploegmakker José Izquierdo. En als het van de 28-jarige middenvelder afhangt, mag dat nog even blijven duren…

“Ik heb nog een driejarig contract bij Club Brugge. Ik zit hier goed en ik sta elke week op het veld. Waarom zou ik dan niet voor altijd op Jan Breydel blijven?”, vraagt Vormer zich luidop af tijdens een live interview op de officiële Facebookpagina. “Wie weet zit ik hier nog wel acht jaar. Zou ik prima vinden. Echt”, voegt hij eraan toe.

Vormer droomt eveneens van de aanvoerdersband bij Blauw-Zwart, maar heeft daarbij het gepaste respect voor onze huidige captain. “Het zou wel mooi zijn om hier aanvoerder te worden. Maar misschien gaat ‘die ouwe’ (Timmy Simons, nvdr) nog wel een jaartje door. Daar zou ik ook blij mee zijn hoor.” Over Oranje droomt hij dan weer niét. “Ik ben eigenlijk echt niet bezig met het nationale team. Ik wil mij nu focussen op het kampioenschap met Club Brugge.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.