Vossen vraagt vergiffenis: “Zand erover, maar die beslissing ligt niet alleen bij mij”

Jelle Vossen op de bank

02 maart 2017 14:00 - Op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie trekt Club Brugge naar de Luminus Arena voor een duel tegen KRC Genk. Voor Jelle Vossen, die 158 keer in actie kwam voor Blauw-Wit, wordt het opnieuw een speciale wedstrijd.

In Genk pikt het nog altijd dat hun gewezen topschutter dezer dagen in Jan Breydel vertoeft. “Ik begrijp dat ze dat in Limburg niet leuk vonden, maar het is één van die dingen die nu eenmaal gebeuren in het voetbal”, vertelt Vossen aan Knack.

“Ik heb niks tegen Racing Genk, sterker nog, ik besef goed dat ik aan die club alles te danken heb. Vijftien jaar heb ik er gevoetbald. Dat veeg je niet zomaar uit. Jammer genoeg is de relatie nog altijd verzuurd, al hoop ik dat de band ooit weer kan worden aangehaald. Ik ben de eerste om te zeggen: ‘zand erover, we keren de bladzijde om’. Maar die beslissing ligt niet alleen bij mij.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.