Waarom Diaby mogelijk tóch nog in actie komt in de Play-Offs

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Anderlecht)

06 maart 2017 11:50 - Abdoulay Diaby mocht zaterdag een half uur voor tijd invallen tegen KRC Genk, maar zou het einde van de match niet halen. De Franse Malinees kermde het uit van de pijn en moest van het veld gedragen worden. Toch is het lang niet zeker dat hij dit seizoen niet meer in actie komt.

Meteen na afloop vreesde een zichtbaar gefrustreerde Michel Preud’homme voor het ergste. “We hebben de pubalgie van Diaby proberen op te lossen met rust en aangepaste trainingen. Het ging beter, daarom brachten we hem geleidelijk, om hem eventueel negentig minuten te laten spelen tegen STVV. Maar nu gaan we naar een operatie, zo simpel is het”, klonk het klaar en duidelijk.

Volgens HLN is die conclusie voorbarig. De kans dat Diaby onder het mes moet, bestaat effectief, maar het is afwachten wat het onderzoek van de komende dagen uitwijst. Het gaat wellicht om een scheurtje in de adductoren. In dat geval mist de Brugse topschutter van vorig seizoen weliswaar nog altijd een deel van de Play-Offs, maar kan hij wel nog in actie komen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.